Home  |  Hay Day Hack  |  Hay Day Tips  |  HayDay Cheats

Hay Day Tips


Blijf op de hoogte van de meest ultieme en extreme tips voor het spel Hay Day Games, Hay Day is nu nog niet zolang op de markt en inmiddels zijn er al miljoenen actieve spelers die dit spel elke dag spelen. Ontdek zelf daarom ook hoe je gemakkelijk en snel aan munten / geld of diamanten kan claimen, door simpel een aantal van deze tips te volgen waardoor je direct zoveel als je zelf wilt kan toevoegen aan jou Hay Day account! Hier kan je of onze Hay Day Hack tool voor gebruiken of door simpel een aantal opgaves te voldoen waardoor je een extra boost kunt krijgen voor het sparen van diamanten, munten maar ook zeker direct levelen in Hay Day is hierbij mogelijk.Het beste van de Hay Day Tips & Tricks


Voordat je deze tips kunt gebruiken moet je uiteraard wel een account hebben bij Hay Day om deze dan ook uit te kunntn voeren. Heb je nog geen account maar wil je wel vandaag nog beginnen met het spel Hay Day te spelen. Dit kan! Register je dan Gratis op HayDay-Hack.nl Hieronder hebben wij een selectie gemaakt van de meest ultieme tips en tricks die je kunt uitvoeren tijdens het spelen van Hay Day! Als je de volgende stappen rustig volgt hoef je niks te betalen aan Hay Day omdat door deze tips kan je dit allemaal Gratis uitvoeren en verdienen.


1. – Diamanten verdienen – Wil je extra diamanten verdienen ga dan direct aan het werk en ga grondstoffen uit de mijn halen, haal uit de rode kisten Diamanten die door het spel verdeeld liggen, behaal de prestaties die je krijgt tijdens het spelen, bekijk trailers binnen het spel en verdien Diamanten, of level jezelf naar een hoger level en verdien hierbij extra Diamanten.


2. – Stuur de boot weg bij Hay Day – Hoe kan je de Hay Day Cheats gebruiken om boten weg te sturen, om zo je bestellingen optijd op locatie te laten komen? “Klik op de boot” als hij bij de aanlegsteiger ligt en je ziet als het goed is dan een optie “Bestellingen” laat dit gewoon staan zoals het is en “Klik als vervolg op Versturen” nu heb je de Boot weggestuurt en verdien jij geld!


3. – Maak connectie met Facebook – Laat je vrienden weten dat je ook Hay Day speelt en dat je vrienden wilt worden. Wanneer je vrienden maakt met het spel Hay Day en je connect je Facebook aan je account verdien je direct Geld & Diamanten.. Helemaal gratis!


Hierboven hebben we een kleine top 3 populaire tips geselecteerd om zo elke Hay Day Gamer optimaal van het spel te kunnen laten genieten.Of neem de mobiele Hay Day Hack versieWaarom Hay Day Tips als ik ook de Hay Day Hack kan gebruiken


De Hay Day Tips zijn erg handig voor het gebruik van de Hay Day Hack heb je nog geen Hay Day Hack, maar wil je wel gemakkelijk en snel Geld, Diamanten en enorme bestellingen kunnen versturen dan zijn deze tips enorm handig om toe te passen aan jou Hay Day Spel! Toch liever de Hay Day Hack tool gebruiken, ja dit kan zeker! Wij garanderen ook dat deze tool een enorme algoritem met je mee geeft dat je met succes alle tips die hier boven beschreven staan kunt laten vervallen. Het gebruik van de Hack tool is geheel gratis en werkt dan ook meer als 5000 aparaten over de gehele wereld!